27. mar. 2013

WEARING SOMETHING BOYISH

WEARING: T-shirt//2nd Day - Cap//Wood Wood - Cardigan//Gina Tricot - Jeans//H&M - Shoes//Pavement - Bracelet//Sif Jakobs
Synes lige, jeg ville vise jer mit outfit fra i søndags, hvor Mads og jeg var ude og spise brunch. Jeg er selv ret vild med sættet, og må indrømme at jeg virkelig favoritiserer min cap fra Wood Wood ret højt i lige netop dette outfit, da jeg synes, den fuldender sættet. Mange forbinder en cap med noget drenget, og jeg synes ikke, at disse to ting nødvendigvis hører sammen. For mig kan en cap godt give lidt kant til et ellers ret feminint sæt tøj, hvilket jeg synes er tilfældet her. 

2 kommentarer:

 1. Hejsa

  Jeg vil lige høre dig om din wood wood cap (som er så pisse fab!) er den i navy eller mørkegrå? Jeg drømmer nemlig om en i sort eller mørkegrå, men det er som om, at den ikke eksisterer?

  fin blog du har dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa :)
   Min cap er i mørkegrå - nogle vil også kalde farven koksgrå. Den cap jeg har på er i uldkvalitet, hvilket giver den et lidt mere råt udtryk, og jeg er ret sikker på, at du stadig kan finde den på Wood Wood's egen hjemmeside :)
   Og mange tak for rosende ord - de varmer.

   Slet