22. aug. 2014

KREA-WEEKEND


Min muts og jeg skal have krea-weekend, da min far og Mads skal en tur til Belgien for at se Formel 1. Eftersom de ikke er hjemme hele weekenden, var det oplagt, at planlægge en rigtig tøseweekend med god mad, tøsefilm, krea-projekter osv. Jeg glæder mig ihvertfald. 
Derfor var vi en tur i Stof og Stil i onsdags, hvor vi begge havde fri, hvor jeg købte sådan cirka halvdelen af butikken. Der var så meget fint, og det var så svært at begrænse sig. Derfor har jeg også købt ind til et par barselsgaver, da jeg har et par veninder, som også venter sig. Jeg synes, der er noget helt specielt, ved at få noget hjemmelavet, så må vi bare håbe, at de har det på samme måde, så de ikke bliver skuffede, hehe. 
Jeg har købt ind til at lave sengetøj, suttesnore, stofposer (til bleer, cremer osv.) og en flagranke. Det er mange år siden, jeg sidst har syet, så jeg er vildt spændt på at se, om jeg kan finde ud af det. Derfor har jeg også købt ind til forholdsvis simple ting, så jeg ikke kører død i det. Hvis mine kreative evner overgår mine forventninger, kan det være i får lov at se, hvad jeg har kreeret, men også kun måske ;)

2 kommentarer:

 1. Hej Simone. Tak for en dejlig blog, elsker at følge med :)
  Har du nogen "opskrifter" på de forskellige ting du har syet - eller er det i fri hånd? :-) Mvh. Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke.
   Beklager det sene svar - min computer valgte at strejke :(
   Er super glad for, at du finder det interessant at følge med :)
   Sengetøjet er syet i "fri hånd". Syede det egentlig bare ud fra noget andet baby sengetøj, jeg havde.
   Poserne er lavet ud fra et mønster fra Stof og Stil på potteskjulere :)
   Vh.

   Slet