13. okt. 2012

ME TRAVELING TO UNITED STATES

Me traveling to United States

Så er det dagen før dagen, og hold nu kæft, hvor jeg glæder mig til at komme afsted! Jeg kan slet ikke udtrykke min begejstring nok. Derfor har jeg lavet en lille Polyvore til jer, hvortil der selvfølgelig følger en forklaring. 
Outfittet er en skitse af mig og mit rejseoutfit, og ja(!!) jeg ved allerede, hvad jeg skal rejse i. Jeg har købt et rigtig fint plisséskørt i læder, som er super komfortabelt at have på, hvilket grundes mit valg.
Ligeledes har jeg jo også nogle shoppingønsker, når jeg rammer USA, derfor har jeg lavet en pil ned til nogle af de items, som jeg gerne vil have med mig hjem. RayBan Round har jeg længe gerne villet have, da jeg synes, de er overskønne! Derforuden kunne jeg også godt tænke mig at finde en sort coat, da jeg synes, det er vildt elegant. Ovenstående er fra T by Alexander Wang og er virkelig eksklusiv og lækker at se på. Dog kan jeg sagtens 'nøjes' med noget billigere, som sagt finder jeg ofte inspiration hos de mere eksklusive designere, hvilket også er tilfældet her.
Jeg må erkende, at jeg i den grad har forelsket mig i Balenciaga bags - de er über skønne! Derfor står den også som et ønske, men mindre kan også gøre det. Balenciaga er et ret eksklusivt mærke og er prismæssigt også herefter. Ydermere er jeg på udkig efter en støvlet med en grov hæl. Jeg er helt vild med dem Acne laver med grov hæl, hvad end det er deres Track, Pistov osv. model, jeg ved bare, at jeg bliver nødt til at eje nogen lignende. 
Jeg lover jer, at der nok skal komme lidt flere indlæg, inden jeg tager afsted tidligt mandag morgen, og der kommer selvfølgelig også billeder, hvor jeg er iført mit rejseoutfit. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar