23. jan. 2013

LUXURY VS. BUDGET

LUXURY VS. BUDGET

To ret ens sæt tøj, hvis man kigger på udseendet - men så afgjort ikke ens, hvis man skal se på priserne. Første sæt har en samlet værdi på kr. 1.590,-. Hvor i mod det andet sæt har en samlet værdi på kr. 17.085,-!!
Egentlig synes jeg, det er ret tankevækkende, at to så ens sæt tøj, kan ligge så langt fra hinanden prismæssigt. Jeg har lavet ovenstående polyvore for at vise, at man sagtens kan købe nogle ting, som ikke ligger ret langt fra de store designers varer, og samtid 'være med'.
Især H&M er rigtig god til lige netop det her - de er super gode til at kigge på de store designere, og omdanne det til deres eget i en prisklasse, hvor alle kan være med. Selvfølgelig er der en vis forskel, hvis man skal gå mere i dybden - her tænker jeg bla. holdbarhed og materialer. Men har det ikke en så stor betydning, kan man sagtens finde tilsvarende items til mere overkommelige priser. Det handler bare om, at lukke øjnene op. Forhandlerlisten samt priser findes ved at klikke på billedet - god jagt!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar