11. maj 2014

I NOW PRONOUNCE YOU HUSBAND AND WIFE


Holy moly hvor er et bryllup godt nok bare en fantastisk fest at være med til - sikke megen kærlighed! Især når det så er to mennesker, som står en så nært og som betyder så meget for en, så er det altså bare noget ganske særligt. 
Bruden var henrivende og gommen var også well dressed - de matchede hinanden godt. Men der er altså bare noget særligt over en brudekjole - det er den smukkeste kjole, man kan bære efter min mening. Især den bruden havde på igår, var simpelthen gude smuk, og så bar hun den som en prinsesse. Armen altså, der var ikke et øje tørt!
Vielsen startede lidt anderledes, eftersom gommen var nede på knæ og fri til sin kommende hustru, hvilket han mente var ved at være på tide, og det kan man jo ikke andet end give ham ret i ;-)
Også deres lille pige var yndig i hendes lille kjole - en rigtig prinsesse, ligesom sin mor. 
Efter vielsen drønede de ud til deres fotoshoot lokation i den fedeste amerikaner bil, verden har set. Den var helt perfekt til formålet, og så lød den bare godt. Festen forløb smertefrit med en masse gode indslag og taler, og det var to trætte mennesker, som var hjemme kl. 03 i nat, så tak til brud og gom for en af de bedste fester, jeg nogensinde har deltaget i og al held og lykke fremadrettet! 

2 kommentarer: