7. maj 2014

KØNS NEUTRALE BABYTING

Når man er første gangs mor på absolut nybegynder niveau, så kan man virkelig ikke lade hver med at kigge på de meget små størrelser i alle mulige forskellige butikker, hvor der er babytøj, eller er det bare mig, der er sådan? Ihvertfald har jeg allerede spenderet lidt moneter på vores baby - bare fordi jeg ikke kan lade hver. 
Både Mads og jeg vil gerne kende kønnet på vores barn. Selvom ingenting er 100% sikkert, så synes jeg bare, det er mest praktisk. Derfor har jeg sørget for at købe køns neutrale ting, som kan mikses med både "drenge" og "pige" farver. Dog vil jeg lige understrege, at jeg får et seriøst problem, hvis det viser sig at være en pige, som gemmer sig inde i maven, da lilla, lyserød, pink, flæser og blonder i alle afskygninger synes at være det store indenfor baby-pige-mode, og jeg kan ikke klare noget af det! Sart rosa eller noget i den farveskala, kan jeg gå med til, men hvis det bliver for barbiedukkeagtigt, så løber jeg altså skrigende bort.
Hold kæft hvor er det egentlig for åndssvagt, at man kan have det sådan - det er jo i bund og grund bare tøj, men hey - sådan er jeg ;-)

4 kommentarer:

 1. Tillykke med graviditeten og din kommende titel som mor :)
  Mht. farver kan jeg ikke være mere enig - jeg er ikke mor og skal heller ikke være det lige foreløbig, men når det engang sker, får jeg også et stort problem, hvis jeg får en pige. Jeg dur bare ikke til de typiske pige-farver. Jeg kan godt lide lilla til en vis grænse, men mht. lyserød og flæser står jeg helt af.
  Puha ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have :)
   Jeg synes godt, at de der rigtig tøsefarver, kan blive lige lidt for nuttede. Det minder mig lidt for meget om det tøj, man havde til sine dukker som lille, og min lille baby skal ikke ligne en dukke :D

   Slet
 2. Jeg har det fuldstændig lige som dig. :) Nu er det godtnok en dreng jeg venter, og det bærer meget præg af blåt. Men når alternativet er kobolt blå og grønt med diverse print med traktorer, æbler osv. er jeg pænt tilfreds med blå og grå striber osv. Har købt en del fra Joha, synes det er rigtig fint design og lækker kvalitet. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis det var en dreng, det blev. Så ville mit udgangpunkt stadig være de der knækkede farver. Er slet ikke til stærke farver :)
   Hehe, det kan jeg godt forstå, Joha laver også bare nogle vildt lækre ting og i nogle rigtig lækre farver ;)

   Slet