4. aug. 2014

DRØMMER


1. JEANS, ACNE | 2. UR, DANIEL WELLINGTON | 3. HALSTØRKLÆDE, ACNE | 4. CARDIGAN, ACNE | 5. SKJORTE, RALPH LAUREN | 6. SNEAKERS, NIKE


Hold nu kæft, hvor jeg glæder mig til den dag, jeg kan hoppe i almindeligt tøj igen! Jeg savner SÅ meget at kunne klæde mig fashionabelt og ikke praktisk. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle sige, at jeg glæder mig til at passe et par af mine jeans igen, men det gør jeg. Jeg glæder mig til at springe i et par sorte jeans med en lettere oversize t-shirt og et par støvler, uden man ligner et telt. For oversize er efter min mening ikke det kønneste, når man har en stor babybule. Jeg kan ihvertfald ikke bære det!
Jeg ber til og håber på, at jeg meget hurtigt efter fødslen taber de kilo, der nu må have sneget sig på kroppen gennem graviditeten, så ville jeg altså blive glad. Men det er nok ønsketænkning!

2 kommentarer:

 1. Kender følelsen. Glæder mig sådan til at hoppe i jeans igen. Og acnes skin model står øverst på listen. Dog starter jeg nok ud med et billigere alternativ indtil jeg har tabt mig det meste af graviditetsvægten. Og helt enig mht. noget som er alt for oversize, noget som sidder til er klart det pæneste på en gravid mave. Cardiganen har jeg lige klikket hjem i sort, den kan klart anbefales, også med gravid mave. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på præcis samme måde - køber mig et par lækre sorte jeans, når de overflødige kilo er forsvundet fra kroppen. Det synes jeg godt, vi må ;)
   Jeg elsker cardiganen, er dog mest vild med den i grå - tror det bliver et julegaveønske :D

   Slet