10. jul. 2013

CHARLES EAMES RAR

Som jeg skrev i mit indlæg i mandags, modtog jeg som bekendt en ret spændende mail - indholdet af denne mail var nemlig fra en møbelvirksomhed i England, som spurgte om jeg havde lyst til at skrive om et af deres produkter, hvilket jeg sagde ja tak til. 
Derfor.. Ovenstående stol er en, jeg selv har valgt på www.lakeland-furniture.co.uk. Jeg har længe gerne villet have en sådan gyngestol, da jeg synes, den skaber en rigtig fin stemning, og da vi har spisebordstolene i samme stil, var den perfekt. Den er fra Lakeland Furniture, hvor vi før har bestilt fra. Jeg er yderst tilfreds, da der er hurtig levering og nogle rigtig gode priser at hente på hjemmesiden - helt klart et besøg værd! Ovenstående gyngestol kan vælges i flere forskellige farver og ligger til en pris på £48, hvilket er 416,- danske kroner.  

Jeg har placeret gyngestolen i mit hyggehjørne i lejligheden, hvor den giver en god kontrast til den lidt gammeldags stil, og på samme tid gør den sig rigtig godt sammen med rensdyrskindet på gulvet. Jeg ville til enhver tid 'pynte' stolen med en pude, da jeg ellers synes, at den bliver lidt for hvid at se på, men det kan man jo gøre, som man har lyst til :-)

//DETTE INDLÆG ER SPONSORERET// 

3 kommentarer:

  1. Hej :)
    Er stoleskallen meget gennemsigtig?
    Altså sådan at man kan se de fire ben igennem?
    Mvh. Sisse

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Sisse - stoleskallen er slet ikke gennemsigtig :-) Knus

      Slet
  2. Amazing! Such a unique type of furniture I have ever seen.Thanks for sharing this info in such a detailed manner. Well done. Keep up the good work.
    Tall office chair

    SvarSlet