13. jan. 2015

LIDT OM UGENS FORLØB


Denne lille lækkerbisken skal have vand i håret på søndag - det bliver en stor dag for hendes forældre. Det er hendes første "fest" og derfor skal tingene også være i orden. Så jeg føler mig efterhånden en anelse presset i forhold til det hele. Ikke sådan at jeg føler mig stresset, jeg tror vitterligt ikke, at jeg kan blive stresset - der skal ihvertfald meget til, men mere sådan at dagen bare skal være perfekt. Jeg har indtil videre selv stået for det hele, fordi Mads jo er meget hængt op med arbejde i både hus og på job, så derfor har jeg holdt ham total uden for planlægningen af denne dag, så hvordan det hele kommer til at se ud og hvad vi skal have at spise er næsten en lige så stor overraskelse for ham som for gæsterne. 

I denne uge kommer der til at gå meget tid med forberedelse, heldigvis er jeg godt hjulpet af både mor og svigermor, og så har jeg lagt billet ind hos en veninde, som skal hjælpe med at lave en fondantkage - hun er pisse hardcore til sådan noget, og jeg er virkelig en evnebrik, så jeg har heldgarderet mig med professionel hjælp - det var vidst et must, hvis der skulle være en chance for at få lavet noget, der både er spiseligt og ser godt ud :-) 

Jeg tror i skal forvente en stille uge her på bloggen fra min side, da jeg har nok om ørerne, men jeg er heller ikke lige god til at smide et indlæg op hver dag længere - sådan er det bare, når man får børn. Så prioriterer man sin tid anderledes. 

2 kommentarer:

  1. Sikke et fint billede, Sims…Vi glæder os til søndag - er sikker på det bliver så fin en fest, du får arrangeret for Sigga♡

    SvarSlet