9. maj 2014

KLAR, PARAT, BRYLLUP!

Ha, der troede i lige, hva'? Men nej, det er ikke mig, der skal giftes - og det skal jeg bestemt heller ikke indenfor nærmeste fremtid - så er den skid ligesom slået! 
Mads og jeg skal til bryllup i morgen hos Mads' bror, og jeg glæder mig så sindssyg meget! Jeg har aldrig været til et bryllup som gæst før, nok har jeg serveret til et par stykker, men det er altså ikke det samme, og slet ikke når det er så tæt familie. Det er tilmed mig, der har hjulpet med at klæde brudgommen på - så det er fedt, at være så tæt på det hele. 
Allerede da vi fik at vide, at de skulle giftes, vidste jeg lynhurtigt, hvordan kjolen skulle se ud, og jeg var nok også godt klar over, at det ikke blev nemt at finde en sådan kjole. Derfor satte jeg min mor på opgaven, hun er nemlig ret cool til det der med en symaskine, og tjek lige resultatet. Har jeg en outstanding mor eller hvad? Så kan Jesper Høvring godt pakke sammen! Alt jeg ønskede mig var en helt enkelt kjole i enten lavendelfarve eller helt sart lysebrun, og hvad fik jeg? En helt enkelt kjole i sart lysebrun, og det bedste af det hele er, at kjolen har kostet omkring 200,- i materialer at lave. Den er bare så elegant, når den kommer på, hvilket der selvfølgelig nok skal komme billeder af ;-) 
Skoene jeg har valgt at bruge til, var nogle jeg havde i forvejen, som jeg brugte for et par år siden, hvor jeg var til Blå Fest med min bedste kammerat, som på daværende tidspunkt var inde i livgarden. Jeg synes, de er helt perfekte dertil, for at give den ellers meget feminine kjole lidt kant i form af de sorte stilletter. Derforuden har jeg tænkt mig, at tage min sorte ruskindsjakke over kjolen til og fra kirken, da jeg på ingen måde er til et sjal eller noget i den duer. 
Hold kæft hvor glæder jeg mig! 

4 kommentarer:

  1. Wauw, hvor er den kjole bare sindssyg smuk! Jeg håber vi får lov at se det på :-)

    SvarSlet
  2. Ved du hvad stofferne hedder som i har brugt? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, det ved jeg desværre ikke :(

      Slet